Saturday, October 24, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (11-1-2016)

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Duapune-E-HENEJunior Campaign Specialist      https://duapune.com/jobs/specialist/netrecruit/tirane/junior-campaign-specialist-18614

Ekonomiste         https://duapune.com/jobs/ekonomist/segafredo-lounge-bar/tirane/ekonomiste-18613

Junior Accountant         https://duapune.com/jobs/financier/proton-group/tirane/junior-accountant-18612

Finance Expert         https://duapune.com/jobs/financier/optima-legal-financial/tirane/finance-expert-18611

Office Manager         https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/uno-architects-shpk/tirane/office-manager-18609

IT System and Network Administrator        https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/ak-invest-sha/tirane/it-system-and-network-administrator-18602

Lawyer      https://duapune.com/jobs/jurist/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/lawyer-18600

Junior Project Manager        https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/junior-project-manager-18595

DTP Specialist-Layout Designer        https://duapune.com/jobs/dizajner/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/dtp-specialist-layout-designer-18593

Takime te Hapura – Programi Bankieret e rinj, 05 shkurt 2016  https://duapune.com/jobs/financier/procredit/tirane/takime-te-hapura-programi-bankieret-e-rinj-05-shku

Juriste           https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/olitec/tirane/juriste-18583

Translators         https://duapune.com/jobs/perkthyes/find-shpk/tirane/translators-18582

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...