Tuesday, October 27, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (11-05-2015)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Duapune-E-HENESpecialist i Marrjes ne Sigurim, Dega Fier   https://duapune.com/jobs/15751

Avokate    https://duapune.com/jobs/15743

Art Director    https://duapune.com/jobs/15666

Koordinatore shitjesh  https://duapune.com/jobs/15721

Klient i Privilegjuar Avon   https://duapune.com/jobs/15722

PHP Developer   https://duapune.com/jobs/15750

IT and Network support   https://duapune.com/jobs/15753

Senior Web Designer   https://duapune.com/jobs/15665

Senior Web Developer  https://duapune.com/jobs/15664

Data Entry  https://duapune.com/jobs/15661

SPA/ Estetike/ Masazhator/e    https://duapune.com/jobs/15358

Sekretare Administrative   https://duapune.com/jobs/15745

Recepsionist (f)  https://duapune.com/jobs/15663

Analista di portafoglio   https://duapune.com/jobs/15760

Tipsters    https://duapune.com/jobs/15662

Responsabile campagna    https://duapune.com/jobs/15757

Operatori, Team Leader   https://duapune.com/jobs/15755

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.