Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-2-2016)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-MERKURE

1 Supervizor Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/supervizor-shitje-18938
2 Supervizore Inbound https://duapune.com/jobs/shitje/professional-marketing-albania/tirane/supervizore-inbound-18959
3 Operatore telefonico/recupero crediti https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/operatore-telefonicorecupero-crediti-18941
4 Merchandiser https://duapune.com/jobs/shitje/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/merchandiser-18940
5 Agjent Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/agjent-shitje-18939
6 IT (Help Desk) https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/professional-marketing-albania/tirane/it-help-desk-18944
7 Campagnia Solo Appuntamenti – Per Operatori e Team leader https://duapune.com/jobs/operator/business-call/tirane/campagna-solo-appuntamenti-per-operatori-e-team-le
8 Financier https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/finacier-18946
9 Arketare https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/arketare-18948
10 Gazetar/e Online https://duapune.com/jobs/gazetar/unipress-shpk/tirane/gazetare-online-18947
11 Gazetar/e https://duapune.com/jobs/gazetar/unipress-shpk/tirane/kompania-unipress-shpk-kerkon-gazetare-18949
12 Design https://duapune.com/jobs/dizajner/unipress-shpk/tirane/design-18953
13 Staf Junior https://duapune.com/jobs/menaxhim/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/staf-junior-18951
14 Punonjes Magazine https://duapune.com/jobs/menaxhim/kosmonte-foods-tirana-shpk/tirane/punonjes-magazine-18950
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...