Friday, January 22, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-12-2015)

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Duapune-E-ENJTEMenaxher Shitjesh/ Gjirokaster           https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/gjirokaster-tepelene/menaxher-shitjesh-gjirokaster-18319

Menaxher i Marrjes në Sigurim të Produkteve të Shëndetit            https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/sigal-uniqa-group-austria/tirane/menaxher-i-marrjes-ne-sigurim-te-produkteve-te-she

Specialist i Marrjes ne Sigurim te Produkteve te Shendetit       https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/tirane/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-te-produkteve-te-s

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Korce         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/korce/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-korce-18322

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Lushnje       https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/lushnje/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-18323

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Tirane       https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/tirane/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-tirane-18324

Koordinator Magazine       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/eurolab-internacional-grup/tirane/koordinator-magazine-18325

Team Leader         https://duapune.com/jobs/statisticien/consulcesi-service-shpk/tirane/team-leader-18329

IT        https://duapune.com/jobs/informaticien/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/it-18318

Ndihmes Ekonomiste        https://duapune.com/jobs/ekonomist/hari-lena-group/tirane/ndihmes-ekonomiste-18315

Prezantuese per Produktet Elektronike ne dyqan         https://duapune.com/jobs/shitje/electronic-line-apple-authorised-reseller/tirane/prezantuese-per-produktet-elektronike-ne-dyqan-183

Operatore telefonico – attività di presa APPUNTAMENTI      https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-attivita-di-presa-appuntament

Operatore Telefonico per attività di VENDITA        https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-per-attivita-di-vendita-18328

Operatori per Presa Appuntamenti          https://duapune.com/jobs/operator/provertigs-communication/tirane/cercasi-operatori-per-presa-appuntamenti-18316

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...