Tuesday, October 20, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-10-2015)

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Duapune-E-SHTUNEOperatore Back Office        https://duapune.com/jobs/operator/profesionisti-recruitment-agency/tirane/operatore-back-office-17547

Keshilltar Financiar            https://duapune.com/jobs/analist-kredie/noa/lezhe/keshilltar-financiar-lezhe-17548

Consulente telefonico        https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-inglese-e-italiano-17

Kontabilist/e                          https://duapune.com/jobs/ekonomist/agikons/tirane/kontabiliste-17551

Menaxher /e Projekti           https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/agikons/tirane/menaxher-projekti-17553

Menaxher/e Marketingu     https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/agikons/tirane/menaxher-marketingu-17554

Arkitekt/e                                 https://duapune.com/jobs/arkitekt/agikons/tirane/arkitekt-17555

Inxhinier Mekanik                https://duapune.com/jobs/inxhinier-mekanik/agikons/tirane/inxhinier-mekanik-17556

Inxhinier Ndertimi                 https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/agikons/tirane/inxhinier-ndertimi-17557

Administrator ne Tirane       https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/agikons/tirane/administrator-ne-tirane-17558

Asistent/e Zyre dhe Finance             https://duapune.com/jobs/ekonomist/albdesign/tirane/asistent-zyre-dhe-finance-17539

Shites                                     https://duapune.com/jobs/shitje/neptun-shpk/tirane/shites-ne-durres-17540

Konsulent Projekti               https://duapune.com/jobs/projekt/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/konsulent-projekti-17541

Portier ne Hotel                    https://duapune.com/jobs/turizem/best-western-premier-ark-hotel/tirane/portier-ne-hotel-ndihmes-recepsionist-17543

SEO Specialist                     https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/scopic-software/tirana/seo-specialist-17544

Arkëtare                                https://duapune.com/jobs/financier/thermo-swiss/tirane-durres/arketare-17545

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...