Saturday, January 16, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-04-2015)

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

 

Duapune-E-PREMTE

 

 

 

 

 

 

 

Key Account Manager https://duapune.com/jobs/15180

Sales Analyst https://duapune.com/jobs/15183

Konsulent Marketingu/Shitjesh https://duapune.com/jobs/15178

Agjent Shitjesh https://duapune.com/jobs/15167

Menxher/e Administrate https://duapune.com/jobs/15170

Junior Business Development Manager https://duapune.com/jobs/15169

Operatore Telefonico https://duapune.com/jobs/15182

Software Developer https://duapune.com/jobs/15177

Android – Native Mobile Developer https://duapune.com/jobs/15176

Graphic Design https://duapune.com/jobs/15173

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...