Saturday, October 31, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (09-12-2015)

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

Duapune-E-MERKUREArea Manager/ për zonën e Jugut         https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/jug/area-manager-per-zonen-e-jugut-18278

Financier        https://duapune.com/jobs/financier/infosoft-software-developer/tirane/financier-18263

Agjent/e shitje ne terren        https://duapune.com/jobs/shitje/blue-filters-al/tirane/agjente-shitje-ne-terren-18311

Nepunes i Zyres se Thesarit       https://duapune.com/jobs/ekonomist/megatek-albania/tirane/nepunes-i-zyres-se-thesarit-18273

Specialist ne depart. e Finances         https://duapune.com/jobs/ekonomist/conad-albania-shpk/tirane/specialist-ne-depart-e-finances-18279

Regional Finance and Administration Manager (Albania and Kosovo)       https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/terre-des-hommes-mission/tirane/regional-finance-and-administration-manager-albani

Menaxher shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim/bbd-shpk/tirane/menaxher-shitjesh-18294

Staf Hoteli Durres/Tirane         https://duapune.com/jobs/turizem/vila-verde-beach-hotel/durres-tirane/staf-hoteli-durrestirane-18274

RECEPSIONIST (M)        https://duapune.com/jobs/recepsionist/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/recepsionist-m-18307

Programues         https://duapune.com/jobs/programues/sigal-uniqa-group-austria/tirane/programues-18277

CERCASI CONSULENTI FINANZIARI ONLINE (BROKER)         https://duapune.com/jobs/operator/provertigs-communication/tirane/cercasi-consulenti-finanziari-online-broker-18275

Portier (Doorman)         https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/geci-shpk-tirana-international-hotel/tirane/portier-doorman-18306

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...