Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (09-05-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-SHTUNEAnti-Bribery & Compliance Assistant   https://duapune.com/jobs/15723

Assistant Permitting Manager   https://duapune.com/jobs/15725

Assistant Procurement Manager   https://duapune.com/jobs/15726

Block Manager Fier, Skrapar   https://duapune.com/jobs/15727

Community Liason Officer, Korca, Fieri dhe Skrapar (Corovoda)   https://duapune.com/jobs/15728

Deputy Social & Stakeholder Manager   https://duapune.com/jobs/15729

Designer,Korce, Skrapar (Corovode) dhe Fier   https://duapune.com/jobs/15730

Document Controller   https://duapune.com/jobs/15731

HSE Inspector, Skrapar (Corovode dhe Potom)   https://duapune.com/jobs/15734

SITE ENGINEER    https://duapune.com/jobs/15739

IT & Communication Expert    https://duapune.com/jobs/15736

HSE Officer, Korce, Fier, Skrapar  https://duapune.com/jobs/15735

Land Easement Manager  https://duapune.com/jobs/15737

QA/QC Inspector  https://duapune.com/jobs/15738

Enviromental Inspector, Korce, Skrapar (Corovode) dhe Fier   https://duapune.com/jobs/15732

SUPPORT OFFICER    https://duapune.com/jobs/15740

Surveyor    https://duapune.com/jobs/15741

Asistente Zyre    https://duapune.com/jobs/15720

Shitse    https://duapune.com/jobs/15718

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...