Sunday, January 24, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (08-12-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-MARTECommunication and Marketing Manager           https://duapune.com/jobs/marketing/tcn-shpk/tirane/communication-and-marketing-manager-18266

Account Manager       https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/jupiter-group/tirane/account-manager-18271

HRIS Data Migration Expert          https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/sgs-albania/tirane/hris-data-migration-expert-18289

QA/QC Inspector/ Inspektor Cilësie         https://duapune.com/jobs/inxhinier/gener-2-shpk/tirane/qaqc-inspector-inspektor-cilesie-18288

Contabile         https://duapune.com/jobs/ekonomist/consulcesi-service-shpk/tirane/contabile-18287

Technical QA         https://duapune.com/jobs/cilesi-dhe-procedura/scopic-software/tirana/technical-qa-18270

Data Analyst        https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-analyst-18285

Inxhinier Ndërtimi Zbatues           https://duapune.com/jobs/inxhinier/delta/tirane/inxhinier-ndertimi-zbatues-18282

Analist JAVA2E          https://duapune.com/jobs/programues/innovaway-albania-shpk/tirane/analist-java2ee-18292

Vela H. R. Consulting® – AGJENCI PUNËSIMI NDËRKOMBËTARE               https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/vela-hr-consulting/dubai/vela-h-r-consultingr-agjenci-punesimi-nderkombetar

Specialist Social media/youtuber        https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/afep-industry-shpk/durres/specialist-social-mediayoutuber-18269

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Gjirokastër         https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/gjirokaster/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-gjirokaster-1

Specialist i Marrjes në Sigurim, Dega Fier         https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/sigal-uniqa-group-austria/fier/specialist-i-marrjes-ne-sigurim-dega-fier-18281

Assistente d’ufficio – turno serale         https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/consulcesi-service-shpk/tirane/assistente-dufficio-turno-serale-18283

Operatori         https://duapune.com/jobs/operator/mcb-shpk/tirane/operatori-18291

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<