Friday, January 15, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (08-05-2015)

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Duapune-E-PREMTEAccount Manager  https://duapune.com/jobs/15706

HR Manager  https://duapune.com/jobs/15705

Menaxher Rajonal Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15704

Ekonomiste  https://duapune.com/jobs/15703

Area Manager (Shqipëri-Kosovë)   https://duapune.com/jobs/15701

Graphic Designer  https://duapune.com/jobs/15702

Inxhinier elektronik  https://duapune.com/jobs/15709

Inxhinier mekanik   https://duapune.com/jobs/15708

Inxhinier Elektrik   https://duapune.com/jobs/15717

As. Koordinator i Qarkut Tiranë “Çdo fëmijë rom në kopsht” https://duapune.com/jobs/15629

Prezantues/e produktesh   https://duapune.com/jobs/15710

Operatore telefonico   https://duapune.com/jobs/15712

Operator Këshillues në ALO 116   https://duapune.com/jobs/15627

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...