Tuesday, October 27, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (07-11-2015)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Duapune-E-SHTUNEConsulenti Telefonici Assicurativi         https://duapune.com/jobs/operator/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/consulenti-telefonici-assicurativi-17906

Consulenti ADS       https://duapune.com/jobs/operator/facileit-broker-di-assicurazioni-srl-albania-branch/tirane/consulenti-adsl-17907

WEB DEVELOPER BACK END       https://duapune.com/jobs/informaticien/consulcesi-service-shpk/tirane/web-developer-back-end-17901

Web designer        https://duapune.com/jobs/dizajner/consulcesi-service-shpk/tirane/web-designer-17900

Consulente telefonico – lingua francese         https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-francese-17899

Data Analyst https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-analyst-17898

Operatore telefonico – lingua italiana         https://duapune.com/jobs/oss-sisteme-te-mbeshtetjes-se-veprimeve/consulcesi-service-shpk/tirane/operatore-telefonico-lingua-italiana-17897

Consulente telefonico – lingua inglese e italiano        https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-inglese-e-italiano-17

Consulente telefonico lingua inglese e italiano – turno serale             https://duapune.com/jobs/operator/consulcesi-service-shpk/tirane/consulente-telefonico-lingua-inglese-e-italiano-tu

Assistente d’ufficio – turno serale         https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/consulcesi-service-shpk/tirane/assistente-dufficio-turno-serale-17893

Team Leader         https://duapune.com/jobs/statisticien/consulcesi-service-shpk/tirane/team-leader-17892

Responsabile Call Center Commerciale        https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/consulcesi-service-shpk/tirane/responsabile-call-center-commerciale-17903

Perkthim / Interpretim Italisht – Spanjisht          https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/perkthim-interpretim-italisht-spanjisht-17905

Perkthim / Interpretim Italisht – Frengjisht         https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/perkthim-interpretim-italisht-frengjisht-17904

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.