Tuesday, October 27, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (07-10-2015)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Duapune-E-MERKUREMenaxher/e Shitjesh për Revistë Online      https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-shitjesh-per-reviste-online-17500

Gazetare Terreni për Revistë Online         https://duapune.com/jobs/gazetar/profesionisti-recruitment-agency/tirane/gazetare-terreni-per-reviste-online-17499

Perfaqesues mjekesor         https://duapune.com/jobs/shitje/winpharma/tirane-fier-vlore-gjirokaster/perfaqesues-mjekesor-17498

Impiegato Back Office         https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/ejanina/tirane/impiegato-back-office-17502

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Lushnje           https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/lushnje/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17503

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Elbasan         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/elbasan/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17504

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Korce         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/korce/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17505

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Fier         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/fier/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17506

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Berat         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/berat/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17507

Perfaqesues Shitjesh ne Terren / Tirane         https://duapune.com/jobs/shitje/grupi-kadiu/tirane/perfaqesues-shitjesh-ne-terren-lushnje-17508

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.