Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (06-11-2015)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-PREMTEMedia Analysts with English and Italian – work from home    https://duapune.com/jobs/specialist/a-data-pro/tirane/media-analysts-with-english-and-italian-work-from-

Ekonomist/e       https://duapune.com/jobs/ekonomist/algapharma/tirane/ekonomiste-17888

Teknik elektrik/elektronik        https://duapune.com/jobs/specialist-per-sisteme-elektrike-dhe-elektro-mekanike/algapharma/tirane/teknik-elektrikelektronik-17889

Agjent Marketingu        https://duapune.com/jobs/marketing/algapharma/tirane-durres-shkoder-fier-vlore-sarande-korce/agjent-marketing-17902

Financier        https://duapune.com/jobs/financier/unipress-shpk/tirane/finacier-17910

Sekrtetare         https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/algapharma/tirane/sekretare-17890

Asistente Zyre        https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/netrecruit/tirane/asistente-zyre-17908

Small Business Relationship Manager       https://duapune.com/jobs/shitje/banka-nbg-albania/korce-pogradec/small-business-relationship-manager-17874

Small Business Relationship Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/banka-nbg-albania/lushnje-berat/small-business-relationship-manager-17875

Small Business Relationship Manager             https://duapune.com/jobs/shitje/banka-nbg-albania/lushnje-berat/small-business-relationship-manager-17875

Medico aziendale        https://duapune.com/jobs/mjek-i-pergjithshem/parr-shpk/tirane/medico-aziendale-17877

Operatori Telefonici Inbound          https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/operatori-telefonici-inbound-17879

Kamarier         https://duapune.com/jobs/shitje/il-punto/tirane/kamarier-17840

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...