Tuesday, January 19, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (06-05-2015)

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

Duapune-E-MERKUREMenaxher klientesh/Kredi te vogla   https://duapune.com/jobs/15680

Menaxher Klientesh/Kredi SME   https://duapune.com/jobs/15679

CEO Assistant https://duapune.com/jobs/15649

PHP Developer   https://duapune.com/jobs/15631

Software Project Manager   https://duapune.com/jobs/15659

Senior JavaScript Developer    https://duapune.com/jobs/15658

Zhvillues per iOS   https://duapune.com/jobs/15677

Zhvillues per Android   https://duapune.com/jobs/15676

Web Developer / Design   https://duapune.com/jobs/15684

Programmatore     https://duapune.com/jobs/15683

Ing NOC    https://duapune.com/jobs/15657

Inxhiner Mekanik   https://duapune.com/jobs/15660

Menaxher Shites dhe Punonjëse në Sektorin e Sherbimit   https://duapune.com/jobs/15654

Specialist i Kujdesit te Klientit   https://duapune.com/jobs/15674

Specialiste Tezgjahu   https://duapune.com/jobs/15642

Intership per IT   https://duapune.com/jobs/15655

Operatori, Team Leader   https://duapune.com/jobs/15648

Operator inbound   https://duapune.com/jobs/15645

Operatore telefonico    https://duapune.com/jobs/15652

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...