Sunday, April 18, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (05-05-2015)

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Duapune-E-MARTEAccounting Executive    https://duapune.com/jobs/15613

Business Sales Advisor Shkoder   https://duapune.com/jobs/15611

Marketing Information Executive, Central Europe Cluster   https://duapune.com/jobs/15612

Demand Planning Executive, Central Europe Cluster   https://duapune.com/jobs/15604

Senior Internal Auditor   https://duapune.com/jobs/15610

Software Developer   https://duapune.com/jobs/15597

Menaxher Shitjesh   https://duapune.com/jobs/15594

Agjente marketingu dhe menaxhere marketingu    https://duapune.com/jobs/15590

Inxhinier/e   https://duapune.com/jobs/15593

Montator ne magazine per konstruksione metalike    https://duapune.com/jobs/15592

Kordinatore   https://duapune.com/jobs/15605

Mesuese e Gjuhes Italiane   https://duapune.com/jobs/15607

Mesuese e Gjuhes Frenge   https://duapune.com/jobs/15608

Mësues për kursin Autocad 2D   https://duapune.com/jobs/15614

Mësues për kursin e Graphic Design   https://duapune.com/jobs/15598

Mësues për kursin e Web Design   https://duapune.com/jobs/15595

Recepsioniste   https://duapune.com/jobs/15609

Praktike pune (internship) ne Marketing   https://duapune.com/jobs/15601

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...