Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (04-11-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-MERKUREMenaxher shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/agna-group/tirane/menaxher-shitje-17855

Agjent Shitjesh         https://duapune.com/jobs/shitje/spot-mt/tirane/agjent-shitje-17858

B2B Sales Representative        https://duapune.com/jobs/shitje/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/b2b-sales-representative-17837

Kontrollore Procedurash        https://duapune.com/jobs/menaxhim/megatek-albania/tirane/kontrollore-procedurash-17856

Furnitor         https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/bizantis-union-shpk/tirane/furnitor-2-veta-17813

Asistente e klienteles (shitese/shites)       https://duapune.com/jobs/shitje/mia-shpk/tirane/asistente-e-klienteles-17836

Graphic Designer        https://duapune.com/jobs/dizajner/coca-cola-bottling-shqiperia-shpk/tirane/graphic-designer-17859

Infermiere për spitalet kryesorë në Dubai, Abu Dhabi UAE & Lindje e Mesme       https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/vela-hr-consulting/dubai/infermiere-per-spitalet-kryesore-ne-dubai-abu-dhabi-17852

Shites/e & Menaxher/e Brand Shop per Qendrat Tregtare Kryesore ne DUBAI, ABU DHABI UAE & Lindje e Mesme         https://duapune.com/jobs/shitje/vela-hr-consulting/dubai-abu-dhabi/ofrojme-mundesi-punesimi-urgjente-si-shitese-menaxhere-17857

Shitese & Menaxher Njesie Tregtare per Qendrat Tregtare Kryesore ne DUBAI, ABU DHABI UAE & Lindje e Mesme        https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/vela-hr-consulting/dubai/ofrojme-mundesi-punesimi-urgjente-si-shitese-menaxhere-17854

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...