Sunday, January 24, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (03-12-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-ENJTEArea Manager/për zonën e Jugëlindjes           https://duapune.com/jobs/menaxhim/dast-sha/jugelindje-e-shqiperise/area-managerper-zonen-e-jugelindjes-18193Menaxher/e Shitjesh për ExpoCity         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-shitjesh-per-expocity-18209

Ekonomist(e) – kontabilist(e) me përvojë pune           https://duapune.com/jobs/ekonomist/novamat-shpk/tirane/ekonomiste-kontabiliste-me-pervoje-pune-18211

Ekonomist/e dege ne Pogradec         https://duapune.com/jobs/ekonomist/unioni-shkk/pogradec/ekonomiste-dege-ne-pogradec-18197

Small Business Relationship Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/banka-nbg-albania/tirane/small-business-relationship-manager-18195

Small Business Relationship Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/banka-nbg-albania/shkoder-lezhe/small-business-relationship-manager-18194  

Business Sales Representative – Shkodër        https://duapune.com/jobs/shitje/telekom-albania/shkoder/business-sales-representative-shkoder-18210

Internal Auditor         https://duapune.com/jobs/audit/banka-nbg-albania/tirane/internal-auditor-18198

Agenti Finanziari           https://duapune.com/jobs/shitje/spot-mt/tirane/agenti-finanziari-18208

Junior Software Developer         https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/gdi/tirane/junior-software-developer-18201

Junior GIS Analyst         https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/gdi/tirane/junior-gis-analyst-18200

Graphic Designer         https://duapune.com/jobs/dizajner/profesionisti-recruitment-agency/tirane/graphic-designer-18199

Kasiere          https://duapune.com/jobs/shitje/kid-zone/tirane/kasiere-18203

Sistemues          https://duapune.com/jobs/shitje/kid-zone/tirane/sistemues-18202

Consulente Telefonico           https://duapune.com/jobs/shitje/netrecruit/tirane/consulente-telefonico-18192

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<