Friday, October 23, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (02-11-2015)

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Duapune-E-HENELegal Consultant       https://duapune.com/jobs/jurist/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/legal-consultant-17823

Windows Server Support & Maintenance Team Leader – IT Operations Department / IT & Communication Division         https://duapune.com/jobs/informaticien/raiffeisen-bank/tirane/windows-server-support-maintenance-team-leader-it-

Web Developer Senior Officer – Software Development & Applications Management Department/ IT & Communication Division        https://duapune.com/jobs/informaticien/raiffeisen-bank/tirane/web-developer-senior-officer-software-development-

Corso gratuito di sviluppo Software e utilizzo database con Tecnologie Microsoft (Visual Studio&SQL Server)        https://duapune.com/jobs/programues/parr-shpk/tirane/corso-gratuito-di-sviluppo-software-e-utilizzo-dat

Sales Engineer Panel Builders/Kosove         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/duapune/prishtine/sales-engineer-panel-builderskosove-17827

Inxhinier Elektrik per Zbatim (ne terren)        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/gener-2-shpk/tirane/inxhinier-elektrik-per-zbatim-ne-terren-17833

Drejtor Rajonal Shitjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/amg-shpk/tirane/drejtor-rajonal-shitjesh-17831

PHP Developer          https://duapune.com/jobs/programues/shero-designs/tirane/php-developer-17825

Arkitekt interieri         https://duapune.com/jobs/arkitekt/space-architects/tirane/arkitekt-interieri-17830

Agjent Shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/amg-shpk/tirane/agjent-shitje-17832

Agjent Promocioni -Part Time         https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/agjent-promocioni-part-time-17759

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...