Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (01-12-2015)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-MARTEMiddle JavaScript Developer        https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/middle-javascript-developer-18178

Junior/Middle PHP/JavaScript Develop          https://duapune.com/jobs/programues/scopic-software/tirana/juniormiddle-phpjavascript-developer-18177

IT (HELP DESK)         https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit/professional-marketing-albania/tirane/promarketing-shpall-te-lire-pozicionin-it-help-des

Arkitekt/Inxhinier/Teknik       https://duapune.com/jobs/inxhinier/afep-industry-shpk/durres/arkitektinxhinierteknik-18182

Inxhiner Ndertimi        https://duapune.com/jobs/inxhinier/delta/tirane/inxhinier-ndertimi-18186 5

Menaxher Blerjesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim/delta/tirane/menaxher-blerjesh-18185

Menaxhere Dyqani         https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/olitec/tirane/menaxhere-dyqani-18187

Specialist i Shitjeve ne Dyqanet Abissnet       https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/specialist-i-shitjeve-ne-dyqanet-abissnet-18189

Agjent Shitjesh Femer         https://duapune.com/jobs/menaxhim/bbd-shpk/tirane/agjent-shitjesh-femer-18183

Ekonomiste/Financiere Lushnje         https://duapune.com/jobs/financier/muco-shpk-melvinflex/lushnje/ekonomistefinanciere-lushnje-18190

Punonjese per reklamim dhe shitje Lushnje           https://duapune.com/jobs/shitje/muco-shpk-melvinflex/lushnje/punonjese-per-reklamim-dhe-shitje-18191

Estetiste/Masazhiere         https://duapune.com/jobs/specialist/dimension-spa-fizioterapi/tirane/estetistemasazhiere-18149

ProMarketing, alla ricerca di 2 Supervisori per la Sede di Tirana       https://duapune.com/jobs/menaxhim/professional-marketing-albania/tirane/promarketing-alla-ricerca-di-2-supervisori-per-la-

20 Kasier/e Part-time për periudhën 15-31 Dhjetor 2015       https://duapune.com/jobs/shitje/carrefour/tirane/20-kasiere-part-time-per-periudhen-15-31-dhjetor-2

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...