Saturday, October 24, 2020

Punët më të mira, me kohë të pjesëshme për vitin 2015

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Foto 45Punët me kohë të pjesëshme konsiderohen ato punë për të cilat duhet të punosh më pak se 35 orë në javë. Sipas studimeve të realizuara në shumë faqe për karrierën në Kanada dhe Amerikë, 10 punët më të mira me kohë të pjesëshme për vitin 2015 janë si më poshtë:

  1. Llogaritar — Paga mesatare për orë në Kanada: $29.00
  2. Programues — Paga mesatare për orë në Kanada: $33.33
  3. Shofer për shpërndarjen — Paga mesatare për orë në Kanada: $15.20
  4. Dizejnues Grafik — Paga mesatare për orë në Kanada: $22.43
  5. Analist Menaxhimi — Paga mesatare për orë në Kanada: $32.31
  6. Analist Marketingu — Paga mesatare për orë në Kanada: $30.52
  7. Transportues mallrash — Paga mesatare për orë në Kanada: $16.00
  8. Administrator për rrjetin dhe sistemin kompjuterik — Paga mesatare për orë në Kanada: $28.00
  9. Editues — Paga mesatare për orë në Kanada: $21.00
  10. Shkrimtarë/Autorë — Paga mesatare për orë në Kanada: $27.32

Jo çdo kompani ka nevojë apo mund të përballojë një staf me kohë të plotë, kështu që krijimi i profesioneve me kohë të pjesëshme është një zgjedhje e zgjuar, sidomos kur kemi të bëjmë me mirëmbajtjen apo zgjidhjen e problemeve teknike.

Për punëdhënësit në industritë që operojnë në periudha sezonale, punësimi i punonjësve me kohë të pjesëshme përmirëson përballimin e kërkesës së lartë ose një shembull tjetër do të ishte punësimi i llogaritarëve me kohë të pjesëshme vetëm për periudhën e llogaritjes së taksave për një kompani.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...