Friday, January 22, 2021

Punët më të kërkuara në fushën e teknologjisë për vitin 2017

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

developersNET Developers janë parashikuar të kenë kërkesa mjaft të larta në të gjithë rajonet e SHBA-së sikurëse në të gjithë botën. Pozicione të tjera të parashikuara të kenë kërkesa të larta përfshijnë Zhvillimin e Web-it  dhe Inxhinierët e Software-ëve.

Shëndetësia dhe Shërbimet Financiare parashikohet të jenë industritë kryesore në rritje të teknologjisë së lartë të punës në 2017. Studiuesi Robert Half përmend Departamentin Amerikan të Byrosë së Statistikave të Punës, ata besojnë se rolet e teknologjisë brenda industrinë së kujdesit shëndetësor pritet të jenë një nga grupet më të shpejta që po rriten profesionalisht që nga viti 2014 në 2024.

Siguria, Zhvillimi i Web-eve dhe Zhvillimi i Software-eve, në këto profesione do të shohim rritjen më të lartë të pagave pergjatë vitit 2017. Në pozicionet teknike në siguri do të shihni një mesatare prej 5.2% rritje të pagave gjatë 2017, e ndjekur nga zhvilluesit e Web-ëve (4.9%), zhvilluesit e Software-ëve (4.5%), administrimi i të dhënave (4.0%) dhe  rrjeteve / telekomunikacionit (3.8%).

Nëntë aftësitë dhe çertifikatat më të kërkuara mbi punësimin në fushën e teknologjisë në vitin 2017 përfshijnë : ASP, C #, Cisco Certified Internetwork ekspertë (CCIE), Cisco Certified Network Associate (CCNA), CompTIA A +, Java, Microsoft SQL Server, MySQL dhe NET Developer.

                                                                                                                                                        Forbes 2017

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<