Tuesday, January 26, 2021

Punët më stresuese në botë

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

candidate 29998 2013 02 25 15 30 52A po kërkoni të ndërtoni karrierën tuaj? Nuk jeni të sigurt çfarë të zgjidhni? Çdokush që punon me kohë të plotë e di që, është shumë e thjeshtë që të bëhesh pre e stresit të përditshëm. Por cilat janë punët vërtetë stresuese, të cilat shkojnë përtej orarit 9-5 në zyrë.
Nëse jeni i ri/e re dhe po mendoni se çfarë karriere do të zgjidhni, apo jeni duke menduar për të ndryshuar karrierën, hidhini një sy listës më poshtë. Ndoshta e rikonsideroni ndryshimin e karrierës.

Faktorët që influencojnë në stresin e punës:

1.Udhëtimet
2.Pamja e jashtme e punës
3.Afatet
4.Të punosh në syrin e publikut
5.Konkurrenca
6.Lodhja fizike
7.Kushtet mjedisore
8.Rreziqet
9.Rreziku për jetën
10.Rreziku për jetën e dikujt tjetër
11. Takimi me publikun

Disa nga punët me stresuese ne botë:

1.Personel i thjeshtë ushtarak
2.Gjeneral
3.Zjarrfikës
4.Ekzekutiv i marrëdhënieve me publikun
5.Pho-gazetar
6.Reporter gazete
7.Shofer taksie
8.Oficer policie

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...