Friday, October 23, 2020

Punët e reja të ditës në duapune.com 23/06/2020

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Kategorizim i puneve 9

Sot në duapune.com janë publikuar pozicione të reja pune të industrive të ndryshme, si nga Shqipëria ashtu edhe Kososva, ndaj ju ftojmë të njiheni me to:

 • Specialist i Vëzhgimit të Terrenit
  https://www.duapune.com/jobs/specialist-i-vezhgimit-te-terrenit-5
 • Menaxhere Zyre
  https://www.duapune.com/jobs/menaxhere-zyre-45
 • Ekonomiste
  https://www.duapune.com/jobs/ekonomiste-377
 • Arkitekt/e Interior Design
  https://www.duapune.com/jobs/arkitekte-interior-design-34
 • Shites per dyqanin ne Bushat
  https://www.duapune.com/jobs/shites-per-dyqanin-ne-bushat
 • Dizajner Grafik Prishtinë
  https://www.duapune.com/jobs/dizajner-grafik-prishtine-1
 • Technical / Supportive Engineer (m/f) Prishtinë
  https://www.duapune.com/jobs/technical-supportive-engineer-mf-prishtine
 • Zyrtar për financa Fushë Kosovë
  https://www.duapune.com/jobs/zyrtar-per-financa-fushe-kosove
 • Kontabilist/e Prishtinë
  https://www.duapune.com/jobs/kontabiliste-prishtine-1
 • Specialist Finance Durres
  https://www.duapune.com/jobs/specialist-finance-durres
 • Menaxhere për playground Prishtinë
  https://www.duapune.com/jobs/menaxhere-per-playground-prishtine
 • Menaxher/e Shitjesh per qytetin e Durresit
  https://www.duapune.com/jobs/menaxhere-shitjesh-per-qytetin-e-durresit
 • Inxhinier Ndertimi
  https://www.duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi-218
 • Specialist ne Departamentin e Mirembajtjes
  https://www.duapune.com/jobs/specialist-ne-departamentin-e-mirembajtjes-8
 • Inxhinier Kimist
  https://www.duapune.com/jobs/inxhinier-kimist-22
 • Engine Boy
  https://www.duapune.com/jobs/engine-boy-5
 • Specialist i Shitjeve
  https://www.duapune.com/jobs/specialist-i-shitjeve-4
 • Shitese
  https://www.duapune.com/jobs/shitese-334
 •  – Teknik
  https://www.duapune.com/jobs/punetor-teknik

Ndërkohë ju mund të vizitoni edhe pozicionet e tjera të ditës këtu:

Punët e ditës

 1. “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...