Tuesday, October 27, 2020

Punët e reja të ditës në duapune.com 22/06/2020

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

10

Java e re sjell mundësi të reja në duapune.com

Njihuni me disa prej tyre:

  • Konsulent Imobiliar

https://www.duapune.com/jobs/konsulent-imobiliar-86

  • Kujdes ndaj Klientit

https://www.duapune.com/jobs/kujdes-ndaj-klientit-1

  • Menaxher/e Marketingu

https://www.duapune.com/jobs/menaxhere-marketingu-56

  • Key Account Manager (m/f) Prishtinë

https://www.duapune.com/jobs/key-account-manager-mf-prishtine

  • Store Manager Vushtrri

https://www.duapune.com/jobs/store-manager-vushtrri

  • Ekonomiste/Analiste Biznesi

https://www.duapune.com/jobs/ekonomisteanaliste-biznesi-1

Për t’u njohur me mundësitë e tjera të ditës vijoni leximin këtu:

Punët e ditës

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.