Saturday, October 24, 2020

Punët e reja sot në duapune.com

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Shitje Zhvillim biznesi 1

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të reja pune:

 1. Specialiste Logjistike
  https://duapune.com/jobs/specialiste-logjistike-1
 2. Bukepjekes
  https://duapune.com/jobs/bukepjekes-3
 3. Zv. Kryeredaktor
  https://duapune.com/jobs/zv-kryeredaktor
 4. Margin Assurance Offer Analyst
  https://duapune.com/jobs/margin-assurance-offer-analyst
 5. Menaxher/e
  https://duapune.com/jobs/menaxhere-73
 6. Network Administrator Prishtine
  https://duapune.com/jobs/network-administrator-prishtine
 7. Drejtor Dege ne Berat / Berati Branch Manager
  https://duapune.com/jobs/drejtor-dege-ne-berat-berati-branch-manager
 8. Inxhinier
  https://duapune.com/jobs/inxhinier-71
 9. Full Stack Developer – Internal Prishtine
  https://duapune.com/jobs/full-stack-developer-internal-prishtine
 10. Server Administrator Prishtine
  https://duapune.com/jobs/server-administrator-prishtine
 11. Programues Prishtine
  https://duapune.com/jobs/programues-prishtine
 12. Agjent Imobiliar
  https://duapune.com/jobs/agjent-imobiliar-55

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...