Wednesday, October 28, 2020

Punët e reja sot në duapune.com 29/04/2020

Duhen lexuar

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Shitje Zhvillim biznesi 4

Ju njohim me pozicionet e reja të punës të postuara sot në duapune.com 

Në qytetin e Prishtinës kërkohet të punësohet për këto pozicione:

  1. Call Agents – Prishtine

https://duapune.com/jobs/call-agents-prishtine

  1. Graphic Designer – Prishtine

https://duapune.com/jobs/graphic-designer-prishtine-1

  1. Zyrtar / Teknik – Prishtine

https://duapune.com/jobs/zyrtar-teknik-prishtine

Gjithashtu ka një thirrje nga GIZ project “Strengthening Legislative Processes in Kosovo“ :

  1. Call for expressions of interest – Prishtine

https://duapune.com/jobs/call-for-expressions-of-interest-prishtine-1

 

Për qytetin e Tiranës kërkohet të punësohet për këto pozicione:

  1. Consulenti per attivita’ di sollecito pagamenti

https://www.duapune.com/jobs/consulenti-per-attivita-di-sollecito-pagamenti-3

  1. Redazione Giuridica – NSE

https://www.duapune.com/jobs/redazione-giuridica-nse-13

  1. Appuntamenti – Ambito Medico

https://www.duapune.com/jobs/appuntamenti-ambito-medico-3

  1. Gestore di portafoglio/ Asset Manager

https://www.duapune.com/jobs/gestore-di-portafoglio-asset-manager-1

  1. Back Officer

https://www.duapune.com/jobs/back-officer-1

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...