Wednesday, July 28, 2021

Punët e reja sot në duapune.com 2/06/2020

Duhen lexuar

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Kategorizim i puneve 4

16 punë të lira aktive janë publikuar sot në duapune.com nga qytetet: Tiranë, Lushnje, Vlorë, Shkodër dhe Prishtinë. Këto pozicione të lira pune i përkasin kategorive të ndryshme si: Financë, Shitje, Dizajn, Teknologji Informacioni, Ligjore, Menaxhim apo Administrim Biznesi. Gjithashtu ju mund të gjeni dhe një “Call for Proposals” nga RisiAlbania 

Për të mos humbur mundësinë e aplikimit ju ftojmë të vizitoni linkun këtu: Punët e Ditës

 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Keshilla per veshjen ne pune gjate veres!

Ju pëlqen apo jo, mënyra se si dukeni dhe visheni luan rol në suksesin tuaj në vendin e punës.

Quiz !

Përgjigje: Ana jeton në Australi.

Strategji të ndryshme për kërkimin e një pune gjatë verës.

Kërkimi i punës gjatë verës mund të jetë paksa i vështirë. Nuk duhet harruar që gjatë periudhës së verës rekrutuesit dhe menaxherët...

5 Qytetet e Javës

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.