Saturday, January 23, 2021

Punët e reja sot në duapune.com 08/05/2020

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Shitje Zhvillim biznesi 3

18 punët e reja sot në duapune.com vijnë nga kategori të ndryshme. Nëse jeni të interesuar të punoni si Jurist, Shitës, Kuzhinier, Specialist Komunikimi, Inxhinier Ndërtimi apo jeni specialist në zanat, merrni informacionin e nevojshëm për pozicionin përkatës dhe aplikoni pa humbur kohë.

Klikoni mbi titullin e punës që shihni me interes:

1.     Shitese

2.     Juriste

3.     Sherbim Klienti

4.     Kuzhinier/e, Ndihmës kuzhinier/e

5.     Communications and Outreach Specialist Prishtine

6.     Platform Manager Prishtine

7.     Social Media Marketing Expert Prishtine

8.     Ekspert / kompani për përpilimin e një pytësori online Prishtine

9.     Inxhinier Ndertimi (drejtimi konstruktiv) Prishtine

10.    Inxhinier Ndertimi (drejtimi i infrastrukturës rrugore) Prishtine

11.    Përfaqsues/e Shitjesh në Showroom

12.   Ekonomist/e

13.   Teknik Frigoriferi

14.   Splajsues Fibre Optike

15.   Asistent Veteriner

16.   Saldator me Tik

17.   Menaxher Shitjesh

18.  Sales Analysis Officer

Për më shumë pozicione të lira pune ju ftojmë të vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<