Monday, October 19, 2020

Punët e reja sot në duapune.com 07/05/2020

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Shitje Zhvillim biznesi 2

Nëse nuk keni patur mundësi të përditësoheni për punët e ditës të publikuara sot në duapune.com ju ftojmë të vijoni me leximin dhe ndjekjen e lidhjeve:

1.      Sanitare

https://duapune.com/jobs/sanitare-118

2.      Addetti Telefonici Inbound

https://duapune.com/jobs/addetti-telefonici-inbound-4

3.       Business Development Officer Prishtine

https://duapune.com/jobs/business-development-officer-prishtine

4.       Komercialist Prishtine

https://duapune.com/jobs/komercialist-prishtine-5

5.       Junior Zyrtar për Blerje Drenas

https://duapune.com/jobs/junior-zyrtar-per-blerje-drenas

6.     Inxhinier të Makinerisë Ferizaj

https://duapune.com/jobs/inxhinier-te-makinerise-ferizaj re

7.     Project Officer Prishtine

https://duapune.com/jobs/project-officer-prishtine-2

8.       Agjent dhe menaxher shitjesh Shkoder

https://duapune.com/jobs/agjent-dhe-menaxher-shitjesh-shkoder

9.       Specialist Shitjesh

https://duapune.com/jobs/specialist-shitjesh-7e re

10.   Juriste

https://duapune.com/jobs/juriste-139

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...