Friday, January 22, 2021

Punët e reja në duapune.com

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Sa te kenaqur jeni me duapune.com 1

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të reja pune:

  1. Menaxher Shitje

https://www.duapune.com/jobs/menaxher-shitje-175

  1. Menaxher i Sektorit Digital Marketing

https://www.duapune.com/jobs/menaxher-i-sektorit-digital-marketing#

  1. Agjent Shitje

https://www.duapune.com/jobs/agjent-shitje-336

  1. Social Media Manager

https://www.duapune.com/jobs/social-media-manager-14

  1. Financiere

https://www.duapune.com/jobs/financiere-356

  1. Rrobaqepës/e Prishtinë

https://www.duapune.com/jobs/rrobaqepese-prishtine-4

  1. Elektriçist

https://www.duapune.com/jobs/elektricist-97#

  1. Work from home / English Language

https://www.duapune.com/jobs/work-from-homeenglish-language

  1. Work from home / German Language

https://www.duapune.com/jobs/work-from-homegerman-language

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...