Wednesday, January 27, 2021

Punët aktive në qytetin tënd!

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Yellow and Purple Self help e Book Schedule  Program Education Instagram Post 6

Renditja e javës për ofertën e punës sipas qyteteve në duapune.com:

 1. Tiranë (248)
 2. Prishtinë (35)
 3. Durrës (15)
 4. Elbasan (5)
 5. Kamëz (4)
 6. Vlorë (4)
 7. Lushnje (4)
 8. Korçë (4)
 9. Fier (7)
 10. Osnabrück (4)
 11. Sarandë (3)
 12. Fier (3)
 13. Gjirokastër (2)
 14. Fushë Kosovë (2)

Për t’u njohur me mundësitë e punësimit në të gjithë qytetet nga Shqipëria, Kosova dhe Gjermania, klikoni këtu:

>>>Punët sipas Qyteteve<<<

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...