Thursday, October 22, 2020

Punësimin sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

WhatsApp Image 2020 02 12 at 15.00.38

Nxitoni të aplikoni!

Për Punësimin sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë.
Dokumentat i shkarkoni në linqet si mëposhtë:

2) #SHKARKO dhe #PLOTËSO elektronikisht formularin e aplikimit dhe vërtetimin nga Universiteti/Shkolla Profesionale

https://drive.google.com/file/d/1ZYNkYTL_egxxZMHblcUcDhjBate_wRlE/view?fbclid=IwAR0PkLWflUaLb8rrmcSZ8Gs4cl620BxkuTBwuQiJb7EwRjS65IzQoytjjEs

https://drive.google.com/file/d/1-lpQ1uAii9zb1B5teu_UsT7lw9-9mQrd/view?fbclid=IwAR3FoZIlXD6edQuwFbyRsRBLFGQFlc_3jN4LxBqgjnrnbNGCfiGjJw9dEiU

3) #FOTOKOPJO pasaportën, vërtetimin e dijeve të gjermanishtes (nëse keni) dhe lejen e drejtimit (nëse keni)

4) #DORËZO dokumentat origjinale pranë DIMAK Albania deri më 14.02.2020 ora 15:00

Per me shume informacion telefononi ne 069 70 60 005

#dimak #punesim #gjermani #studente #apliko #tani
#talentsity #bletajone #duapune #kerko #sezonal
#pune #kerkojpune #kerkimpune

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...