Wednesday, April 21, 2021

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese te arsyeshme 30 euro/muaj), ka arritur rekord aplikimesh per pozicionin Specialist Marketingu, brenda 24 oreve nga momenti i publikimit dhe ka finalizuar perzgjedhjen e kandidatit.

Numri i konsiderueshem i CV-ve te mbledhura ne nje kohe kaq te shkurter ka bere qe klienti te kerkoje heqjen e njoftimit dhe te falenderoje per sherbimin cilesor qe ofron ne çdo kohë portali duapune.com.

Kompania BOLV-OIL e krijuar në vitin 2003 ka një fushë të gjerë aktiviteti në tregun e hidrokarbureve. Aktiviteti kryesor i kompanisë është importi dhe eksporti dhe tregtimi me shumicë i karburanteve dhe lëndëve djegëse, transporti i të gjitha llojeve të hidrokarbureve, etj. Që prej 2011, kompania BOLV-OIL zotëron “Stacionin e depozitimit të karburantit në Porto Romano Durrës”. Një sektor shumë i rëndësishëm i aktivitetit tregtar të kompanisë BOLV-OIL është gjithashtu transporti i naftës bruto që nxirret nga toka shqiptare përmes kompanisë kanadeze BANKERS PETROLEUM ALBANIA sh.p.k. Aktualisht, kompania BOLV-OIL po investon në automatizimin e të gjitha proceseve të saj përmes realizimit të qendrës së saj dispeçer e cila do të vendoset në zyra të reja në Belinë, Fier. Në këtë mënyrë kompania rrit ndjeshëm cilësinë e shërbimeve të saj, duke qenë pararojë e këtij procesi në tregun shqiptar dhe jashtë saj.

Stafi i kompanisë BOLV OIL është një staf i specializuar numri i të cilit rritet nga viti në vit dhe në të vërtetë numri i tyre arrin mbi 450 të punësuar.

Mos e humbisni mundesine e punesimit tuaj me nje menyre kaq te thjeshte:

  1. Regjistrohuni ne portal me nje adrese emaili;
  2. Ngarkoni ne profilin tuaj nje CV;
  3. Aplikoni me nje klik tek pozicioni i punes se deshiruar.

Vizito tani >>> www.duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...