Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Punëkërkues

Punët e reja sot në duapune.com 10/09/2020

Mbi 28 pozicione të reja pune do të gjeni sot të publikuara në portalin duapune.com

Sot në duapune.com 9/09/2020

Nëse nuk keni patur mundësi të ndiqni postimet e reja të ditës në portalin duapune.com, ju mund...

Je larguar nga puna? Gjej një të re mes 300 mundësive.

Në sondazhin e zhvilluar nga duapune.com "Pse jeni larguar nga puna?" vetëm 12.2% e përgjigjeve tuaja flasin për një mundësi më të...

A jemi të varur nga teknologjia? Bëni këtë provë

Nëse mendoni se nuk jeni të lidhur emocionalisht dhe psikologjikisht me telefonin, tabletin, kompjuterin dhe internetin, po...

Jeta është shumë e shkurtër për të punuar në vendin e gabuar!

Mos humbisni kohën dhe energjitë tuaja në një punë që nuk ju përmbush profesionalisht. Ju keni mundësi...

Punët e ditës 03/09/2020

Këto janë vetëm disa nga pozicionet e reja të punës: Pergjegjes Prodhimi DurresMenaxher...

Punët e reja SOT – 2/09/2020

Midis pozicioneve të reja të punës të publikuara sot në portalin duapune.com, do të gjeni:

Vjeshta sjell punë të reja në këto qytete

Ky fillim vjeshte ka sjellë në qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Kosovës mundësi punësimi nga kategoritë...

Postimet e fundit

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...

“3 Kompanitë e javës”

Ato po kërkojnë punonjës! 3 kompanitë e javës: Fondi Besa, Aluflor dhe Megatek, kanë shpallur 48 vende të...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1