Monday, January 24, 2022
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Punëkërkues

Punësimi Sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë për vitin 2022

Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë DIMAK Albania dhe DM Consulting Services/ duapune.com, informojnë mbi organizimin e punësimit...

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen:

5 Qytetet e Javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 mundesi te reja pune ne Finance

Ju njohim me kërkesat e reja të punësimit nga kategoria FINANCË. Janë shpallur 6 pozicione të reja pune nga kompani të ndryshme.

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen:

5 Qytetet e Javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

5 kompanite qe po rekrutojne kete jave

5 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Mundesi intershipesh tek duapune.com

Eksperienca është gjithmonë ajo që përbën avantazh në aplikimet për punësim. Të gjithë jemi perballur me situatën e kërkimit të punës por...

Postimet e fundit

5 keshilla per t’u ndjere me te kenaqur me punen tuaj

Puna është thelbësore, por shpesh edhe frustruese. Dhe edhe kur jeni mjaftueshëm me fat për të bërë një punë që ju pëlqen,...

Punësimi Sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë për vitin 2022

Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë DIMAK Albania dhe DM Consulting Services/ duapune.com, informojnë mbi organizimin e punësimit...

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen:

Quiz!

Pergjigja: Dhembi

Si te keni sukses ne cdo gje?!

Dëshironi të dini se si të keni sukses në çdo gjë? Është e thjeshtë. Filloni, vazhdoni dhe mos ndaloni derisa të keni...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1