Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -Copy of Punet e dites

Punëdhënës

Kush janë “ATA” dhe çfarë po ofrojnë?

Q1 Energie AG Q1 është një kompani e pavarur, e mesme gjermane. Me mbi...

I riu shqiptar që punon për Adobe: Disiplina është çelësi i suksesit

“Ajo çfarë do të sugjeroja është puna e vazhdueshme drejt qëllimit, disiplina dhe leximi i vazhdueshëm” Historitë e suksesit, që vijnë nga shqiptarët përtej kufijve...

Disa shprehi që ju forcojnë shëndetin mendor

Një nga përcaktuesit për të korrur sukses edhe në fushën e udhëheqjes është forca mendore. Për të arritur përsosmëri në çdo fushë, keni nevojë...

10 Kompanitë e javës që ofrojnë mbi 100 vende të lira pune

Ju njohim me disa nga kompanitë e javës në duapune.com. Ju mund të njiheni më tej me tipologjinë e pozicioneve të punës duke klikuar...

duapune.com një nga tre bizneset që merren si shembull gjatë COVID-19, për Evropën Juglindore në buletinin zviceran Mosaic

Rezilienca ndaj COVID-19? Tre biznese shqiptare merren si shembull për Evropën Juglindore në buletinin zviceran Mosaic Me përhapjen e pandemisë COVID-19, termi “reziliencë – aftësi...

10 qytetet e javës! – Në cilin qytet punoni?

10 qytetet nga Shqipëria dhe Kosova të renditura sipas kërkesës për punësim në duapune.com, ofrojnë 441 vende të lira pune. Më konkretisht: Tiranë (316) Prishtinë...

“Boom” kërkesash për punësim në këtë sezon veror.

Sezoni veror ka nisur me një "boom" kërkesash për punësim në duapune.com. Sot ju mund të gjeni 443 punë aktive të shprehura në qytete...

Javë e re, punë të reja në duapune.com, 29/06/2020

19 mundësi të reja punësimi janë publikuar gjatë ditës së sotme në duapune.com Mundësitë ofrohen nga qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Kosovës dhe punëdhënësit...

Postimet e fundit

Keni humbur punën gjatë pandemisë COVID -19?

Çfarë duhet të bëni pas kësaj? Përhapja e COVID-19 ka prekur njerëz nga e gjithë bota në mënyra...

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...
- Advertisement -Copy of Pune te reja 1