Thursday, February 25, 2021

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si Operator Telefonik ne gjuhe dhe fusha te ndryshme. Edhe ne duapune.com pozicione te tilla pune jane te shpeshta. Meqenese, edhe kerkesa nga ana e punekerkuesve per kete lloj pozicioni pune ka qene e larte, ne ju permbledhim ne kete artikull disa nga punet aktive, qe ju te keni mundesine t’i vleresoni dhe me pas te aplikoni.

Ju mund te klikoni mbi çdo titull pune ne menyre qe te merrni informacionin e nevojshem:

 1. Operatore Call Center – Smart Working We Link Sh.p.k
 2. Operator/e Finance QTU ACREM
 3. Operatore Telefonik ne Gjuhen Shqipe Top Market
 4. Operator/e Back Office Profesionisti Recruitment Agency
 5. Operator/e Finance QTU ACREM
 6. Operatore Help Desk Support Italisht Innovaway Albania shpk
 7. Agjent Forex Rodinet
 8. Operatore Telefonico Professional Marketing Albania
 9. Servizio Clienti Inbound- Operatori Telefonici Customer Care BConnect Sh.p.k
 10. Database OperatorSPAR
 11. Operatori Telefonici per la campagne Inbound Professional Marketing Albania
 12. Operator Telefonik Gjuha Gjermane RG Capital
 13. Opening/ Retention MOMUS SHPK
 14. Operatore/ Customer Care – Service mail EXATTO SHPK
 15. Opertor Finance Autopasion sh.a
 16. Operatori telefonici (settore telefonia) Parr Sh.p.k
 17. Operator te gjuhes Angleze ESM
 18. Operator Back Office duapune.com

Per mundesi te tjera punesimi mund te vijoni kerkimin tuaj ne >> duapune.com <<

Ju urojme sukses ne aplikim!

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...