Sunday, April 18, 2021

Pune sezonale 1 mujore ? Po eshte e mundur.

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Per te gjithe ju te rinjte qe deshironi te beni dhurata dhe te shpenzoni pak me shume per festat e ketij fundviti, ju jepet mundesia te kryeni nje pune sezonale, 1 mujore.

Punesohu per 1 muaj prane “Baronesha”.

Ofrohet punesim per pozicionin Sistemuese ne supermarket.

Çfare kerkohet nga kandidati:

  • Shkolle e mesme ose e larte.
  • Eksperience pune ne pozicion te ngjashem mbi 2 vjet.

Baronesha (Lengo Group) si Supermaketi me produktet risi europiane dhe boterore ne Shqiperi, ka si objektiv te orientoje klientet dhe ndjekesit e tyre ne nje jetese te shendetshme dhe cilesore.

Per me shume ne lidhje me kete mundesi vizitoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/sistemuese-sezonale

Nderkohe ne ju sugjerojme te vleresoni edhe keto mundesi te tjera punesimi:

Megatek Albania

SPAR

Suksese ne aplikim!

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...