Monday, April 12, 2021

Pune online nga shtepia.

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme qetesine, te zbatojme masat e te mbrojme veten dhe te tjeret.

Per te gjithe ju qe keni humbur punen, duapune.com ju jep mundesine te kerkoni punesim te ri nepermjet aplikimit online duke u regjistruar fillimisht ne kete link:

https://www.duapune.com/jobseeker

Pasi te jeni regjistruar sigurohuni te keni bashkengjitur nje CV ne llogarine tuaj:

image

CV bashkengjitet ketu:

image 4
image 5
Shtypni + tek CV e ngakruara

Me pas emertoni CV tuaj dhe ngarkoni CV nga kompjuteri juaj.

image 6

Pasi ta keni ngarkuar mund te aplikoni vetem duke shtypur butonin Aplikoni tek pozicionet e punes qe ju pershtaten, si p.sh.:

image 3

Nderkohe, ne ju sugjerojme keto pozicione pune, te cilat mund te kryhen online nga shtepia:

Lead Generation Representative ne gjuhet Gjermanisht ose Greqisht ZMART COMPANY

Operator te gjuhes Angleze ESM

Online English Teacher (work from home) Native Camp PTE. LTD

System Support Administrator Mediterranean Shipping Company Albania

Gjithashtu ju njohim edhe me 10 punë aktive nga Scopic Software që mund të kryhen nga shtepia. Klikoni linkun:

https://www.duapune.com/employers/scopic-software/jobs

Per mundesi te tjera punesimi vijoni kerkimin ketu:

>> duapune.com <<

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...