Wednesday, January 27, 2021

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Content & Marketing Professionals

Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital, mund t’ju themi pa frike se mundesite jane te pafundme. Ky sektor eshte vazhdimisht ne rritje dhe zhvillim dhe po krijon gjithnje e me shume mundesi punesimi dhe karriere. Aftesite e kerkuara per pozicione te ndryshme pune ne kete fushe jane te shumta dhe duket se marketingu digital mund te jete nje zgjidhje per karriere per kedo pavaresisht profesionit te zgjedhur apo diplomes.

Keshtu, nese e keni pasion dhe jeni te afte ne shkrim (permbajtje), ne analizimin e te dhenave dhe ne dizajn, ne do t’ju njohim me pozicionet e puneve me te kerkuara ne Europe sa i perket shkrimit te permbajtjes dhe pozicioneve te tjera ne marketing.

 1. Digital Marketing Manager
 2. Content Strategist
 3. SEO Manager
 4. UX Designer
 5. Data Analyst
 6. Email Marketing Specialist
 7. Social Media Assistant
 8. Graphic Designer

1. Digital Marketing Manager

Menaxheret e marketingut digital luajne nje rol shume te rendesishem ne çdo skuader marketingu dhe per kete arsye ata duhet te zoterojne mire fushen apo sektorin e marketingut, qe nga tendencat e deri tek mjetet e nevojshme per analizimin e trafikut dhe te te dhenave, raportimin, menaxhimin e projekteve dhe sistemeve CRM, mjete e menaxhimit te rrjeteve sociale, ndertimin e web-ve dhe platformat host.

Aftesite e kërkuara për menaxherët e marketingut dixhital:

 • Njohuri SEO dhe një njohuri shume e mire e mjeteve të analizës së web-ve
 • Krijimtari e lartë dhe të menduarit inovativ
 • Njohja e mjeteve te marketingut me email dhe mjete të tjera të tilla si sistemet CRM.
 • I perditesuar me trendet e industrisë
 • Aftësi të buta të tilla si komunikimi, menaxhimi i njerëzve etj.

Disa mundësi punësimi si Specialist në Digital Marketing i gjeni në linkun në vijim:

https://duapune.com/search/advanced/filter?ids=%2050616,50675,50779,51021

2. Content Strategist

Strategët e përmbajtjes janë përgjegjës për zhvillimin e përmbajtjes për të përmbushur objektivat e kompanive dhe për t’i shërbyer nevojave të audiencës së tyre të synuar. Një strateg i përmbajtjes duhet të ketë një njohje të fortë të SEO dhe aftësi të forta të komunikimit me shkrim. Strategët e përmbajtjes gjithashtu duhet të jenë të vetëdijshëm për trendet kryesore të industrisë për të prodhuar përmbajtje të fortë dhe efektive dhe për të promovuar kompaninë në mënyrë profesionale.

Aftësi të kërkuara për strategët e përmbajtjes:

 • Njohuri SEO dhe një njohuri e fortë e mjeteve të analizës së faqes në internet
 • Aftësi të mira për të shkruar
 • I azhurnuar me trendet e industrisë
 • Aftësi të buta si komunikimi, menaxhimi i kohës etj.

Disa mundesi punesimi te ngjashme i gjeni ketu:

https://www.duapune.com/search/advanced/filter?keyword=Content&employer=&country=&city=&category=&job_type=

3. SEO Manager

Në ditët e sotme, menaxherët e SEO janë një pjesë thelbësore e çdo kompanie për të siguruar që faqja e internetit e kompanisë të shihet nga audienca e synuar. Menaxherët e SEO janë të pergjegjes per trafikun në faqe të kompanive dhe për të siguruar që ata të renditen mirë në Google. Ata duhet të ndjekin trendet më të fundit dhe ndryshimet në algoritme dhe të sigurojnë që përmbajtja e faqes të shihet nga audienca e synuar e kompanisë. Ky është një rol kryesor brenda ekipit të marketingut pasi ata duhet të koordinojnë punën e projektuesve, menaxhuesve të mediave sociale dhe shkrimtarëve të përmbajtjes për të siguruar që ata të përmbushin strategjitë përkatëse të SEO.

Aftësitë e kërkuara për menaxherët e SEO:

 • Njohuri shumë të mira të praktikave SEO
 • Njohuri të forta të mjeteve të analizës së faqeve dhe raporteve të SEO
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • I përditësuar me trendet e industrisë
 • Aftësi të buta si komunikimi, menaxhimi i kohës dhe më shumë.

Nje mundesi punesimi si SEO:

https://www.duapune.com/jobs/seo-specialist-10

4. User Experience Designer

Projektuesit e përvojës së përdoruesit (UX) kanë shumë përgjegjësi brenda ekipit të marketingut, jo vetëm për njohuritë e tyre të dizajnit dhe teknologjisë, por edhe për të kuptuarit e sjelljes njerëzore. Roli i tyre është të krijojnë faqe në internet, aplikacione dhe produkte të tjerë për të inkurajuar klientët të bëjnë atë blerje përfundimtare ose për të përfunduar ‘veprimin’ përfundimtar. Projektuesit e UX janë përgjegjës për ta bërë udhëtimin sa më të qetë për përdoruesit, duke ndihmuar në përmirësimin e shitjeve dhe përmirësimin e markës së kompanisë.

Aftësitë për dizajnerët UX:

 • Prototipizimi dhe Testimi
 • Aftësi të forta IT
 • Projektuesit UX kanë nevojë për një kuptim të shpejtë se si funksionojnë zhvilluesit

Mundesi pune, gjeni ne kete link:

https://www.duapune.com/search/advanced/filter?keyword=User+Experience+Designer&employer=&country=&city=&category=&job_type=

5. Data Analysts

Analistët e të dhënave janë përgjegjës për monitorimin e trendeve të marketingut dhe shitjeve dhe për të ndihmuar kompanitë të kuptojnë saktësisht se çfarë duan njerëzit dhe me çfarë çmimi. Në ditët e sotme, analistët e të dhënave po bëhen gjithnjë e më të kërkuara pasi ato ndihmojnë kompanitë të shqyrtojnë dhe interpretojnë siç duhet të dhënat për t’i zbatuar ato në fushatat e tyre të marketingut dhe produkteve.

Aftësitë e kërkuara për Analistët e të Dhënave:

 • Aftësi të forta analitike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Shkathtësitë e të menduarit kritik janë jetike për një analist të të dhënave

6. Email Marketing Specialist

Roli i një specialisti të marketingut nëpërmjet emailit është të krijojë email-e që janë bindës dhe që inkurajojnë përdoruesit të blejnë një produkt ose të kryejnë një veprim të veçantë. Për këtë arsye, specialisti i marketingut me email duhet të ketë aftësi të forta komunikimi me shkrim për të përdorur aftësitë bindëse të të shkruarit për të drejtuar trafikun drejt një shërbimi ose produkti të veçantë. Ata janë përgjegjës për ndërtimin e listave të postës elektronike, monitorimin e fushatave të postës elektronike, krijimin e gazetave me email dhe më shumë. Meqenëse marketingu me email është një teknikë kaq e vlefshme dhe e kërkuar për marketing, ky është një rol pune që do të kërkohet për një kohë të gjatë.

Aftësitë e kërkuara për specialistët e marketingut me email:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi përfshirë korrektimin
 • Aftësitë themelore të dizajnit dhe aftësia për të përdorur softuer të ndryshëm për automatizimin e postës elektronike.
 • Aftësi të forta bashkëpunimi

7. Social Media Assistant

Asistentët e mediave sociale ndihmojnë kompanitë të arrijnë dhe të bashkëveprojnë me klientët e tyre përmes kanaleve të ndryshme të mediave sociale. Meqenëse Asistenti i Mediave Sociale është shpesh zëri i kompanisë, duhet të ketë aftësi të forta komunikimi dhe të përdorë aftësitë e tyre krijuese dhe bindëse të të shkruarit për të tërhequr klientë të rinj dhe ekzistues. Një Asistent i Mediave Sociale duhet të jetë i përditësuar me trendet më të fundit të marketingut për të ruajtur dhe rritur ndjekjen e mediave sociale të kompanisë.

Aftësi të kërkuara për Asistentin e Mediave Sociale:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi përfshirë korrektimin
 • I azhurnuar me trendet e industrisë
 • Aftësitë kryesore të organizimit
 • Aftësitë e shërbimit ndaj klientit

Disa mundesi punesimi i gjeni ne kete link::

https://www.duapune.com/search/advanced/filter?keyword=Social+Media+&employer=&country=&city=&category=&job_type=

8. Graphic Designers

Dizenjuesit Grafikë janë përgjegjës për përdorimin e aftësisë së tyre krijuese dhe inovative për të krijuar dizajne dhe komunikime vizuale të këndshme për të përfaqësuar markën e një kompanie. Projektuesit Grafikë kanë shumë përgjegjësi brenda ekipit të marketingut pasi ata shpesh janë përgjegjës për udhëzimet e markës dhe duke u siguruar që i gjithë komunikimi është brenda këtyre rregullave të përcaktuara. Pavarësisht nëse është reklamim, dizajnim i faqes së internetit, logos ose një emaili, Graphic Designer zakonisht është i ngarkuar me mbikëqyrjen e elementeve të dizajnit të një projekti. Projektuesit Grafik duhet të jenë bashkëpunues pasi ata shpesh punojnë me anëtarët e ekipit të marketingut dhe fusha të tjera të biznesit gjithashtu. Është gjithashtu e zakonshme që dizajnerët grafikë të ndërlidhen me klientët, kështu që është më shumë se thelbësore që Projektuesi Grafik të jetë i aftë të komunikojë.

Aftësi të kërkuara për Dizenjuesit Grafikë

 • Aftësi të forta IT, dizajn dhe redaktim fotosh apo imazhesh
 • Individ krijues dhe inovativ
 • Menaxhim i mirë i kohës dhe aftësi organizative
 • Vemendje ndaj detajeve

Disa mundesi punesimi i gjeni ne kete link:

https://www.duapune.com/search/advanced/filter?keyword=Graphic+Designer&employer=&country=&city=&category=&job_type=

Siç mund ta shihni, marketingu dixhital është një fushë tepër e larmishme dhe me shumë mundësi për karrierë. Nëse jeni dikush që po kërkoni të futeni në këtë sektor emocionues, filloni të punoni në aftësitë tuaja të marketingut dixhital sot dhe vendosini vetes një qëllim për t’u bërë pjesë e një industrie që vazhdon të lulëzojë.

Vizito punet aktive ne >>> MARKETING

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...