Wednesday, November 25, 2020

Pune me kontrate te perhershme dhe mjedis motivues ?

Duhen lexuar

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Digital Transformation Group është një kompani shërbimesh profesionale që operon në sektorin e TIK dhe Konsulencës së Biznesit, duke siguruar shërbime teknologjike për t’i kthyer nevojat e klientëve në zgjidhje. Ata mbështesin klientët në çdo fazë të aktivitetit nga kërkimi në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e produktit.

Digital Transformation Group kërkon profesionistë të talentuar, të orientuar drejt rezultateve dhe inovatorë.

Pozicionet për të cilat ata po rekrutojnë janë:

Junior System Administrator

Disa nga aftësitë profesionale të kërkuara për këtë pozicion:

 • Njohuri të përsosura të italishtes
 • Aftësi e provuar për të punuar në grup
 • Përvoja e TLC është e dëshirueshme por jo e detyrueshme
 • Certifikimi ISTQB është i dëshirueshëm por jo i detyrueshëm
 • Aftësia për të menaxhuar përparësitë individuale të projektit, afatet dhe produktet e dorëzueshme

Senior Software Tester

Përgjegjësitë kryesore:

 • Punoni në “front end and back end“;
 • Krijimi i skriptit të Automatizimit të Testit;
 • Testimi i performancës / ngarkesës / stresit;
 • Ndjekja e defektit;
 • Vlerësimi i cilësisë dhe funksionalitetit të softuerit para-lëshimit;
 • Dokumentimi i planeve të provës;
 • Hartimi dhe ekzekutimi i planeve të automatizmit të provës;
 • Përdorimi i mjeteve të automatizuar të provës për të krijuar teste të automatizuara.

Senior System Administrator

Përgjegjësitë kryesore: Menaxhimi i mjediseve të testimit.

Njohuri teknike. Njohuri të mira të:

 • Linux/Unix;
 • Container, Openshift, Tibco;
 • Sql programming language;
 • SAS programming language;
 • Oracle Weblogic (12 C);
 • Middleware TIBCO (Tibco EMS, Tibco Fos, Tibco OCV, Tibco BW, Tibco iProcess);
 • Oracle GoldenGate;
 • Oracle RDBMS (min. 10g);
 • Oracle Siebel Oracle Commerce (ATG).

Junior Software Tester

Përgjegjësitë kryesore:

 • Punoni në “front end and back end“;
 • Test Automation Script Creation;
 • Testimi i performancës / ngarkesës / stresit;
 • Ndjekja e defektit;
 • Vlerësimi i cilësisë dhe funksionalitetit të softuerit para-lëshimit dhe lëshimit;
 • Dokumentimi i planeve të provës;
 • Hartimi dhe ekzekutimi i planeve të automatizmit të provës;
 • Përdorimi i mjeteve të automatizuar të provës për të krijuar teste të automatizuara.

Kompania ofron:

 • Kontratë pune të përhershme
 • Mjedis të ri dhe stimulues i pune

*Klikoni mbi cdo titull per detaje te tjera mbi pozicionet e puneve dhe per menyren e aplikimit ose këtu:

https://www.duapune.com/employers/digital-transformation-group/jobs

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Puno nga ku te duash. Lamtumire orarit zyrtar te punes!

Puna nga shtëpia gjatë pandemisë ka lejuar që shumë prej nesh të lirohen nga vërtitjet e përditshme dhe ecejaket shtëpi-punë-shtëpi. Tani duket...