Monday, January 25, 2021

Pse të diplomuarit bëhen punonjësit më të mirë

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

candidate 29998 2013 08 06 16 37 52Të sapo diplomuarit bëhen punonjësit më të mirë për disa arsye. Në varësi të kompanisë, industrisë dhe punës specifike një punonjës i sapo diplomuar është shpesh më i përshtatshëm se sa një kandidat me shumë vite eksperiencë. Në disa kompani, të sapo diplomuarit janë punësuar si shkak i prezencës dhe njohurive për informacionet në faqet e internetit.

Këtu janë disa nga arsyet kryesore pse të diplomuarit janë punonjësit më të kërkuar…

• Aftësia për të arritur një target të caktuar
Kompanitë shpesh e kanë të vështirë të arrinë të kapin një target të caktuar të atyre që janë 18-25 vjeç. Të sapo diplomuarit janë rreth kësaj moshe dhe kështu e kanë më të lehtë për të kuptuar këtë target.

• Media sociale
Me një rritje të shpejtë të mediave sociale në zhvillimin e bizneseve dhe të marketingut, aftësia për tu përshtatur me mediat sociale është shumë e vlerësuar nga punëdhënësit. Pjesa më e madhe e 18-25 vjeçarëve kanë një Twitter,Facebook apo LinkedIn. Të gjitha këto janë efektive për një marketing online.

• Idetë e freskëta dhe prespektivat
Të sapo diplomuarit mund të kenë një ide të re për proçesin e biznesit, në planet e marketingut dhe proçedura të tjera të jashtme apo të brendëshme që kompania mund të ketë. Për vetë faktin që të sapodiplomuarit nuk kanë ekperienca të tjera trajnimi ata mund të kenë më shumë ide për të zhvilluar sisteme të reja.

• Aftësia për të udhëtuar
Të sapo diplomuarit shpesh nuk kanë përgjegjësi si familje apo martesa për ti ndaluar ata për të udhëtuar. Ky është një faktor për punëdhënësit që duan të mbështeten te dikush pa hezitim.

• Konfident dhe të motivuar për të mësuar
Të sapo diplomuarit shquhen për entuziazmin e tyre në vendin e punës, dhe kjo është e rëndësishme sepse ata janë të gatshëm të zhvillohen dhe ti tregojnë menaxherit se janë të aftë për ta bërë punën, dhe më shumë. Pas 4 viteve universitet ata janë akoma në proçesin e të mësuarit. Konfidenca si dhe aftësia për të pyetur njerëzit për koncepte të reja është diçka ku të sapo diplomuarit janë mjaft të aftë.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...