Monday, January 25, 2021

Promovoni veten gjatë një interviste

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

frame51Ulja për intervistë në një kompani është diçka e rëndësishme. Tani është koha t’i tregoni dhe t’i thoni intervistuesit të gjitha që keni për të ofruar. Ja disa mënyra për të promovuar veten gjatë një interviste.

Mbushni pauzat
Mbani mend se intervistuesit janë duke kërkuar arsye për t`ju punësuar, kështu mbushni pauzat me aftësitë tuaja.Vetëm se duhet të jeni të sigurt për aftësitë që thoni se keni.

A keni ndonjë arritje për të cilën jeni shumë krenar? Nëse po, mbajeni në mendje dhe tregojeni. Nëse intervistuesi ju pyet se si i përballoni afatet e kohës për detyrat që ju jepen, është mundësia juaj për të promovuar veten me të gjiitha përpjekjet që keni bërë.

Mbani mend dhe lexoni
Kur të largoheni nga intervista, harxhoni 20 minuta duke sjellë ndërmend se si shkuan gjërat. A patët ndonjë pengesë gjatë pyetjeve? Shënoini ato dhe mendoni se si mund ti ishit përgjigjur më mirë. Praktikoini përgjigjet deri sa ti keni të sakta.

Zbuloni mundësitë e humbura
Megjithë pregatitjen, ju mund të keni harruar ti thoni diçka të rëndësishme intervistuesit. Por nuk është kurrë vonë për të patur një dritë në jetën tuaj. Ju mund të thoni gjithçka në intervistën tjetër që do keni.

“Keni ndonjë pyetje rreth punës?”
Kjo pyetje bëhet për të marrë informacione rreth kompanisë por ju mund ta përdorni atë dhe për të promovuar aftësitë tuaja. Përpiquni dhe të tregoni referencat për aftësitë tuaja. Kështu do lini përshtypjen se jeni një person i orjentuar drejt rritjes dhe do jeni një asset i mirë për kompaninë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...