Friday, January 22, 2021

Programi Young Women Entrepreneurs dedikuar sipermarreseve te reja ne Shqiperi

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Programi Young Women Entrepreneurs synon te nxise me shume nismat sipermarrese tek vajzat dhe grate ne te gjithe Shqiperine. Qellimi eshte qe sipermarrja te konsiderohet si mundesi karriere.
Projekti do te zhvillohet ne disa rrethe te vendit tone per te motivuar dhe orientuar vajzat dhe grate, te cilat jane te interesuara per te krijuar bizneset e tyre si dhe te jene sipermarrese te suksesshme. Një program si ky do t’i ndihmojë ato të kuptojnë si funksionon një mjedis dinamik si ai që na rrethon në 2020. Programi po realizohet me Mbështetjen Financiare të Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA-së në Tiranë.

Programi ka zhvilluar 2 webinare online gjatë përiudhës së karantinës, lidhur me gjenerimin e ideve të biznesit dhe trajtimin e problemit nga ana e sipërmarrëseve. YWE ka zhvilluar edhe 3 trajnimet fizike në qytetin e Shkodrës.

Trajnimi do të vijojë në qytetin e … lexo ketu:

BusinessMag 

“Miku juaj per pune dhe karriere”www.duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...