Monday, January 24, 2022

Programi i Vetëpunësimit

Duhen lexuar

5 keshilla per t’u ndjere me te kenaqur me punen tuaj

Puna është thelbësore, por shpesh edhe frustruese. Dhe edhe kur jeni mjaftueshëm me fat për të bërë një punë që ju pëlqen,...

Punësimi Sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë për vitin 2022

Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë DIMAK Albania dhe DM Consulting Services/ duapune.com, informojnë mbi organizimin e punësimit...

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen:

Quiz!

Pergjigja: Dhembi
Për të lexuar më shumë rreth Programit të Vetëpunësimit, klikoni http://aftesi.info/vetepunesimi/
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 keshilla per t’u ndjere me te kenaqur me punen tuaj

Puna është thelbësore, por shpesh edhe frustruese. Dhe edhe kur jeni mjaftueshëm me fat për të bërë një punë që ju pëlqen,...

Punësimi Sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë për vitin 2022

Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë DIMAK Albania dhe DM Consulting Services/ duapune.com, informojnë mbi organizimin e punësimit...

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen:

Quiz!

Pergjigja: Dhembi

Si te keni sukses ne cdo gje?!

Dëshironi të dini se si të keni sukses në çdo gjë? Është e thjeshtë. Filloni, vazhdoni dhe mos ndaloni derisa të keni...