Wednesday, December 2, 2020

Programi i granteve

Duhen lexuar

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

vod1Që prej 3 nëntor 2010 është publikuar hapja e raundit të ri të aplikimeve për programin e granteve ( i pari për vitin 2010/11). Për këdo që është i interesuar mund të vizitojë webpage: www.vodafone.al, dhe klik tek Fondacioni.
– Për info në lidhje me programin, klik tek PROGRAMI
– Për info në lidhje me informacionet se çfarë kanë financuar deri tani, klik tek IMPAKTE
– Për info në lidhje me udhëzimet sesi të shkruhet propozimi: klik tek rubrika “Për Aplikantët e Interesuar / tek links me “udhëzime dhe proçedura”

Nëse keni pyetje apo vështirësi për tërhejen e formularit nga faqja www.vodafone.al, shkruani (tek [email protected]) që tju dërgohet me email. Nëse do të jetë e nevojshme për të realizuar një takim, ju lutem kontaktoni me zyrën e fondacionit.

DEADLINE: 6 dhjetor 2010

Për më tepër informacion lexoni:
Broshura 1
Broshura 2
Broshura 3
Broshura 4

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...