Sunday, April 18, 2021

Pjesa I: 10 nga 31 pyetjet me te perdorshme gjate intervistes

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Shume nga keto pyetje jane standarde, dhe e kane burimin nga CV-ja. Mund te lexoni per me shume https://duapune.com/blog/2012/11/cilet-jane-elementet-kryesore-te-nje-cv-je/

Krijoni nje situate sikur jeni ne interviste dhe vete-pergjigjuni. Pergatitja per interviste eshte e rendesishme.

Dhjete pyetjet e para, nga te pakten 31 te mundshme:

1. Cilat jane cilesite e tua me te mira?
2. Po dobesite?
3. Pse je i interesuar te punosh per kompanine?
4. Ku e shikon veten 3-5 vjet nga tani nga pikpamja profesionale?
5. Pse do te largohesh nga puna aktuale?
6. Pse nuk ka vazhdimesi punesimi prej dates  MM.VVVV deri ne MM.VVVV? (kjo pyetje vjen ne rastet kur ju keni hapesira kohore punesimi te paplotesuara)
7. Cfare mendon se mund te ofrosh dicka qe ju ben ju te vecante?
8. Cilat jane tre gjera qe do te desheroje ti permirsoje?
9. E ke problem udhetimin?
10. Thuaj disa arritje per te cilat ti ndihesh krenar.

vazhdojne pyetjet…

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...