Sunday, October 17, 2021

Peshorja

Duhen lexuar

Quiz

Pergjigja: Taksisti po ecen ne kembe!

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor

#eshtune #duapune #njoftim #funny #humor

10 Mënyra si ta bësh më të pëlqyeshëm vendin e punës

Puna dhe argëtimi nuk janë gjithmonë bashkë, por është shumë e rëndësishme që ata të jenë. Studimet kanë treguar se ekziston një...

Horoskopi – Peshorja ne pune!

Horoskopi 27

Peshorja është shenja më e shoqërueshme në punë. Asaj i pëlqen të rrethohet nga njerëzit, bashkëpunëtorët dhe kolegët. Ka shumë vështirësi në marrjen e vendimeve të shpejta dhe frikë nga vendimmarrjet e gabuara ndaj preferon të evitojë vendimmarrjet dhe të punojë nën dikë. Kërkon pak përgjegjësi dhe shijon më shumë shoqërinë dhe në punë.

Lexo për shenjat e tjera këtu:

https://duapune.com/blog/horoskopi-i-karrieres
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous article5 kategorite e javes
Next articleAkrepi
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Quiz

Pergjigja: Taksisti po ecen ne kembe!

10 kompanite qe po rekrutojne kete jave

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor

#eshtune #duapune #njoftim #funny #humor

10 Mënyra si ta bësh më të pëlqyeshëm vendin e punës

Puna dhe argëtimi nuk janë gjithmonë bashkë, por është shumë e rëndësishme që ata të jenë. Studimet kanë treguar se ekziston një...

A e dini se…

50% e kandidatëve thonë se nuk do të punonin për një kompani me reputacion të keq as kundrejt një page të lartë.