Wednesday, November 25, 2020

Përgjigje të sinqerta intervistash…

Duhen lexuar

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

bad_interview_questions1.Pse keni aplikuar për këtë punë?
Kam aplikuar për shume punë gjatë kësaj kohe dhe ju më telefonuat tani.

2. Pse doni të punoni për këtë kompani?
Unë duhet të punoj për ndonje kompani cilado që më ofron një punë, nuk është se kam ndonjë kompani specifike në mëndje

3. Pse duhet t’ju punesojmë?
Sepse do t’ju duhet të punësoni dike herët a vonë, pse të mos më jepni një mundësi mua?

4.Cfarë do të bëni nëse ne ju punësojme ?
Varet nga gjëndja e momentit por do të mundohem te punojë në gjithcka që varet nga unë

5. Kush është forca juaj më e madhe?
Mendoj se është guximi për të punuar për cdo kompani që më paguan mirë, pa menduar për fatin e kompanisë

6. Kush është dobësia juaj?
Navigimi në internet gjatë orarit të punës.

7. Kush është gabimi më i madh që keni bërë, dhe cfarë keni mësuar prej tij?
Fakti që kam punuar për kompaninë e mëparshme duke mësuar se kisha nevojë të fitoja më shumë para, ja pse jam këtu sot!

8.Cila është arritja që keni bërë në punën e mëparshme, për të cilën jeni krenar?
Nëse do kisha patur arritje në punën e mëparshme, pse do të më duhej të ndërroja punë? Mund të kerkoja më shumë dhe të qëndroja aty.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleBëhu i suksesshem
Next articleKrijimtaria
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Puno nga ku te duash. Lamtumire orarit zyrtar te punes!

Puna nga shtëpia gjatë pandemisë ka lejuar që shumë prej nesh të lirohen nga vërtitjet e përditshme dhe ecejaket shtëpi-punë-shtëpi. Tani duket...