Sunday, April 18, 2021

Përgjigje për të cilat punonjësit kanë nevojë

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

komTë kuptoni reagimet e punonjësve tuaj në raste jo shumë të këndshme si pushimi nga puna, ju ndihmon ju që të kuptoni se për çfarë kanë nevojë këta punonjës. Të kuptoni nevojat e tyre nuk do të thotë, të kuptoni gjendjen e tyre vetëm në periudha të vështira dhe stresuese në punë, por të komunikoni dhe të qëndroni me ta çdo ditë. Më poshtë janë tre pyetje për të cilat punonjësit tuaj kërkojnë përgjigje rregullisht:

1. A duhet të kem një punë? Kjo nuk është vetëm për siguri të punës. Punonjësit kërkojnë të kenë rol të qartë në punë dhe të dinë se si puna e tyre bën diferencën në kompani.
2. Kush mund të raportojë për mua? Bëjini të qartë të punësuarve se cili do të raportojë për ta (edhe sikur të jenë më shumë se një person), cilët do të vlerësojnë dhe do të japin opinionin e tyre në raport me punën e punonjësve.
3. Si do të paguhem? Sa do të paguhem aktualisht dhe sa do mund të arrijë paga ime më vonë? Çfarë përfitimesh jo finaciare të tilla si mentorship apo mundësi afatgjata do të kem? Si dhe ç’përfitime të tjera do të ofrohen kur rezulton se punonjësi ka performancë të mirë në punë?

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...